Personvern

Personvernerklæring i Norske Kvinners Sanitetforenings Nettbutikk.

Vi er opptatt av at våre medlemmer og kunder skal føle trygghet for at vi håndterer personopplysninger etter gjeldende regler og lover. Nedenfor gir vi en beskrivelse av hvordan vi håndterer personopplysninger i nettbutikken.

NKS har en egen personvernerklæring som gjelder håndteringen av alle andre personopplysninger i organisasjonen.
Den finner du her:  https://www.sanitetskvinnene.no/sanitetskvinnene/personvernerklaring/

Det er selskapet Artisti som drifter nettbutikken på oppdrag for Norske Kvinners Sanitetsforening. Artisti har undertegnet en databehandler avtale som sikrer at medlemmenes informasjon blir behandlet ihht gjeldende personvernregler.

Personopplysningene verken selges eller overleveres til tredjepart.

Vi innhenter nødvendig informasjon for å kunne gjennomføre din bestilling hos oss. Vi oppbevarer navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse. Dette er informasjon vi trenger for å levere varene til deg og kontakte deg i forbindelse med bestillingen.

Vi er pålagt å lagre kjøpshistorikk i forbindelse med regnskapsføring, avgifts håndtering og garanti-/returhåndtering. Denne informasjonen kan ikke slettes.

Vi oppbevarer ikke kortnummer utover det som er nødvendig for å sikre effektiv håndtering av eventuelle problemer med belastning, oppheving av reservasjon og kreditering.

For å kunne dokumentere bestillingene oppbevarer vi ip-adressen benyttet i forbindelse med bestillingen.

Alle kunder kan til enhver tid ved henvendelse til oss på e-post, brev eller lignende få innsyn i alle personopplysningene som er registrert på personen, hvordan disse benyttes og hvilke sikkerhetstiltak som benyttes. Du kan til enhver tid få rettet eller slettet dine personopplysninger når de er feilaktige, mangelfulle eller unødvendige i forhold til butikkens virksomhet.

Vår nettbutikk starter automatisk en sikker sesjon (SSL-kryptering). Det betyr at all informasjon er kryptert og sikker, og at ingen andre kan få tilgang til din betalingsinformasjon.

Informasjonskapsler

Denne nettbutikken bruker informasjonskapsler (cookies). Informasjonskapsler er en tekststreng som lagres i nettleseren din. Den brukes for å sikre kvaliteten og brukeropplevelsen. Informasjonen lagres på din datamaskin etter besøk på våre nettsider, og er ikke lagret med IP-adresser eller andre identifiserende data.

I informasjonskapslene vil det lagres opplysninger om IP adresse, nettleser, operativsystem, nettsider oss hos som er besøkt og tidspunkt for besøk i vår nettbutikk.

Informasjonskapslene brukes av utvalgte tredjepartsleverandører som f.eks Google. Informasjonen benyttes for å analysere bruksmønster på vår nettside.

Ved å benytte vår nettbutikk og alle undersider, samtykker du i bruk av informasjonskapsler.

Alle som spør har rett på grunnleggende informasjon om behandlinger av personopplysninger i en virksomhet etter personvernforordningens artikkel 15.

Du har også rett til å be om at uriktige, ufullstendige eller opplysninger NKS ikke har adgang til å behandle blir rettet, slettet eller supplert.

Har du spørsmål kan du kontakte vår samarbeidsparter Artisti på tlf. 21 07 25 78.

For mer informasjon om dine rettigheter: www.datatilsynet.no